Schab zapiekany z serem i jajkami

Schab zapiekany z serem i jajkami

Schab zapiekany z serem i jajkami

Przepis na : obiad

Schab saute w takim wydaniu jest soczysty i mimo, że nie dodaliśmy do niego nic oprócz soli i pieprzu, ma niezwykły smak. Jedynie pierzynka jaką został przykryty dodaje mu innych smaków. Pyszny ser kozio owczy i kremowe jajka przepiórcze to idealne zwieńczenie plastra dobrego schabu.  Możemy podać go z ziemniakami lub różnokolorowym ryżem.  Potrzebujemy: 6 plastrów schabu wieprzowego kilkanaście plastrów sera kozio owczego od Wyroby Naturalne 6 jajek przepiórczych  sól, pieprz woda Plastry schab... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MamaOskarka

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.