Grzybki marynowane

Grzybki marynowane

Grzybki marynowane

Grzybki marynowane, lubicie ? Mój tato zapalony grzybiarz w tym roku sfiksował 🙈🤭 Podgrzybki, borowiki, kanie jessuu ile tego jest u rodziców... Święta będą pełne aromatu i pysznych smakołyków, już to czuje. Nie mogę się czekać pierogów, pasztecików.  Przepis  1 kg grzybów: podgrzybki, borowiki, kurki   3 cebule  8 liści laurowych  6 ziaren ziela angielskiego  1 łyżeczka białej gorczycy  1 łyżeczka pieprzu czarnego ziarnistego  parę plasterków  marchwi Grzy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria Poli

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Paulina WilkPaulina Wilk

Jestem Paulina, dla najbliższych Pola.
Oprócz pracy zawodowej prowadzę bloga z zamiłowania do gotowania i pieczenia. Kuchnia jest moją pasją od wielu lat. Odkąd pamiętam uwielbiam spędzać w niej czas. Znajdziesz tutaj proste i szybkie przepisy, na smakowite dania i desery. Strona powstała z założeniem dzielenia się i gromadzenia sprawdzonych przepisów wypieków i potraw, które najbardziej nam smakowały. Mam nadzieję, że chętnie będziesz tu zaglądać i znajdziesz coś dla siebie. Jak i również, że zamieszczane przepisy okażą się pomoce i chętnie podzielisz się swoimi wrażeniami w komentarzach. Jeśli chcesz być na bieżąco zapraszam do polubienia fan page na Facebook.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, obiad, paszteciki, przetwory

Inne przepisy z Kulinaria Poli