Pieczony filet z indyka

Pieczony filet z indyka

Pieczony filet z indyka

Składniki: 2 filety z indyka po 700 gram Składniki marynaty: 8 łyżek oleju z pestek winogron 2 łyżki whisky aromatyz. skórką z limonki 2 łyżeczki musztardy sarepskiej 2 łyżeczki musztardy Dijon 2 łyżeczki soli 2 pokruszone listki laurowe 4 rozgniecione ziarna ziela angielskiego 0,5 łyżeczki czarnego pieprzu mielonego 0,5 łyżeczki pieprzu Cayenne 2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki 2 duże ząbki czosnku zmiażdżone 2 szczypty suszonego tymianku 1 łyżka majeranku Wykonanie Filety opłukać, osuszyć. Olej roztrzepać z m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Joanny 55

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.