Łosoś z cukinią papryką bazylią i parmezanem

Łosoś z cukinią papryką bazylią i parmezanem

Łosoś z cukinią papryką bazylią i parmezanem

Składniki: 2 garście ok 150 gram makaronu tagliatelle 1 cebula średnia 2 duże ząbki czosnku 140 gram młodej cukinii ze skórką 1/4 papryki czerwonej 125 gram łososia bez skóry 3 łyżki śmietany 30% pieprz kolorowy z młynka 1 szczypta cukru 2 szczypty kucharka tymianek suszony świeże listki bazylii ok 7-8 sztuk 1 łyżka startego parmezanu Wykonanie Makaron ugotować w posolonej wodzie, ma być a'l dente, osączyć. Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju z masłem (1:3), dodając szczyptę cukru i 2 szczypty kucharka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Joanny 55

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.