Domowy keczup z cukinii

Domowy keczup z cukinii

Domowy keczup z cukinii

Sk ładniki: 1,60kg m łodej cukinii 80 dag cebuli 2 z ąbki czosnku 600 gram koncentratu pomidorowego dobrej firmy 1,5 szklanki octu 10%( szklanka ma poj. 250 ml) 4 szklanki cukru 100 gram soli 2 p łaskie łyżeczki papryki słodkiej mielonej 1 pe łna łyżeczka papryki ostrej mielonej 3 pe łne łyżeczki curry 1 pe łna łyżeczka czarnego pieprzu mielonego Wykonanie: Warzywa zemle ć w maszynce do mięsa, posolić, wymieszać i odstawić na 2-3 godziny. Następnie przełożyć je do rondla z grubym dnem i gotować 40 minut. Po t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Joanny 55

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.