Cukinia faszerowana mięsem

Cukinia faszerowana mięsem

Cukinia faszerowana mięsem

Sk ładniki: 2 cukinie 50 dag mi ęsa mielonego wieprzowo - drobiowego 2 cebule dymki 2 du że ząbki czosnku 1 czerstwa bu łka namoczona w bulionie i osączona Pieprz kolorowy mielony Sól lub jarzynka szczypta gałki muszkatołowej przyprawa do dań z grilla ser żółty start na grubych oczkach Wykonanie: Cebule pokroi ć w kosteczkę a czosnek sprasować. Do mi ęsa dodać cebulę, czosnek, osączoną bułkę, wymieszać, dodać przyprawy do smaku. Wyrobi ć, przykryć i odstawić na 30 minut, aby smaki się połączyły. W tym czasie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Joanny 55

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.