MARYNATY do Mięs z drobiu

38
  • MARYNATY do Mięs z drobiu
  • MARYNATY do Mięs z drobiu

    MARYNATY DO MIĘS Mięso samo w sobie jest średnio smaczne. Cały trik polega na tym by je dobrze doprawić, a najlepszym sposobem na to jest jego zamarynowanie i leżakowanie. Jak zamarynować mięso aby było ono wyraziste, kruche, delikatne, soczyste, o znakomitym i niepowtarzalnym smaku i aromacie? Najlepszymi składnikami marynat aby mięso było kruche są octy winne i musztardy, oraz zioła majeranek, tymianek, gorczyca, które ułatwiają trawienie mięsa. Aby marynata spełniała oczekiwania należy jej recepturę odpowi... Czytaj dalej na blogu maggi79 kuchenne podboje


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z maggi79 kuchenne podboje

    Dodaj komentarz