Tradycyjne naleśniki – jak zrobić cienkie i z niską zawartością tłuszczu

Tradycyjne naleśniki – jak zrobić cienkie i z niską zawartością tłuszczu

Tradycyjne naleśniki – jak zrobić cienkie i z niską zawartością tłuszczu

Przepis na : obiad

Dzisiaj tzw. ABC gotowania, czyli przepis na tradycyjne naleśniki. Idealne do nadziewania różnymi dodatkami jak i jedzenia na sucho z cukrem czy dżemem. Powiem Wam, że pracowałem nad tym przepisem latami i teraz praktycznie robię go całkiem na oko i przez to niezwykle trudno wytłumaczyć jak to zrobić by było dobrze. Artykuł Tradycyjne naleśniki – jak zrobić cienkie i z niską zawartością tłuszczu pochodzi z serwisu Kosą po patelni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kosą po patelni

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.