Schab pod pierzynką – zapiekany z ziemniakami i boczkiem

Schab pod pierzynką – zapiekany z ziemniakami i boczkiem

Schab pod pierzynką – zapiekany z ziemniakami i boczkiem

Przepis na : obiad

Schab pod pierzynką to nie kotlety schabowe. Nie rozbijam mięsa, ale nacinam w kratkę i układam na nim jajka wymieszane z serem. Schab wcześniej nacieram przyprawami. Wychodzi delikatne i soczyste mięso. Artykuł Schab pod pierzynką – zapiekany z ziemniakami i boczkiem pochodzi z serwisu Kosą po patelni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kosą po patelni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.