Jajka faszerowane grzybami i oscypkiem

16
  • Jajka faszerowane grzybami i oscypkiem
  • Jajka faszerowane grzybami i oscypkiem

    Przepis na : śniadanie

    Jajka faszerowane grzybami lub pieczarkami zazwyczaj wydaja mi się mdłe i nawet dodanie musztardy niewiele zmienia. Wpadłem na pomysł by do farszu dodać jakiś wyraźny w smaku ser i wybór padł na oscypka, Słonawy charakter sera powoduje, że potrawa nabiera zupełnie innej barwy i charakteru. Polecam użyć suszonych grzybów leśnych. To też wpłynie na smak i będzie zaskoczeniem dla jedzących zazwyczaj jajka nafaszerowane pieczarkami. Danie bardzo proste i pasuje na wielkanocny stół. Czas przygotowania: 20 min. Czas gotowani... Czytaj dalej na blogu Kosą po patelni


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kosą po patelni

    Dodaj komentarz