Deser czereśniowy na skos

10
  • Deser czereśniowy na skos
  • Deser czereśniowy na skos

    Wygląda pięknie, smakuje doskonale! Składniki na 3-4 porcje: czereśnie 15-20 szt 1/2 galaretki przezroczystej agrestowej 250 ml wody 330 ml śmietanki 30 % 1 łyżeczka cukru pudru 1/2 galaretki owoce leśne 1/2 szklanki wrzątku Sposób przygotowania: 1. Zagotować 250 ml wody, rozpuścić w niej dokładnie 1/2 przezroczystej galaretki. Gdy ostygnie, rozlać do przechylonych pucharków. Dorzucić po 2 czereśnie. Przechylone pucharki wstawić do lodówki, by galaretka całkowicie stężała. 2. W 1/2 szklanki wrzątku rozpuścić połow... Czytaj dalej na blogu KNURR.PL


    Inne przepisy z KNURR.PL

    Dodaj komentarz