Pieczona flądra z koperkiem i czosnkiem. / Baked plaice with dill and garlic.

23
  • Pieczona flądra z koperkiem i  czosnkiem. / Baked plaice with dill and garlic.
  • Pieczona flądra z koperkiem i czosnkiem. / Baked plaice with dill and garlic.

    Ryba w najprostszym wydaniu :) do przygotowania w 15 minut, jest  pyszna :) Smakuje czosnkiem i koperkiem :)  Idealna gdy nie masz za wiele w lodówce a chcesz zjeść coś zdrowego i smacznego :)  Fish in the simplest way :) to prepare in 15 minutes, it tastes delicious - garlic and dill :)  Perfect if you don't have much in the fridge and you want to eat something healthy and tasty :) Składniki :  * 2 filety z flądry,  * 2 ząbki  czosnku, przeciśnięte przez praskę / drobno ... Czytaj dalej na blogu Jusia gotuje


    Tematycznie do tego przepisu

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    • Jak przygotować karpia na Wigilię?
      Jak przygotować karpia na Wigilię?

      Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

    Inne przepisy z Jusia gotuje

    Dodaj komentarz