PANCZKRAUT - przepis

PANCZKRAUT - przepis

PANCZKRAUT - przepis

Przepis na : obiad

               Przepis na pyszną kapustę kiszoną z ziemniakami 🥔🥔i boczkiem 🥓 czyli panczkraut. Panczakraut to proste  tradycyjna potrawa kuchni  śląskiej, znana także jako ciaprawa, ćapraka, ćapkapusta, ciaperkapusta, pańczkraut i pewnie znajdzie się jeszcze kilka innych nazw. Wszystko zależy od regionu, rodzinnych tradycji w gotowaniu tej klasycznej potrawy, panczkraut. Jak zobić panczkraut lub ciapkapusta? Jakich przypraw użyć do gotowania? Z czym się podaje panc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ziemniaki, boczek, golonka, kiełbasa, żeberka

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.