Karkówka z warzywami (po flisacku) wg Ewy Wachowicz

Karkówka z warzywami (po flisacku) wg Ewy Wachowicz

Karkówka z warzywami (po flisacku) wg Ewy Wachowicz

Przepis na : obiad

Niektórzy uważają, że karkówka to mięso tłuste i niezbyt smaczne, ale odpowiednio przyprawione może być soczysta i krucha. Ten przepis zobaczyłam w programie "Ewa gotuje" wiedziałam, że muszę go koniecznie zrobić. Jest pyszna :) Składniki: 1kg karkówki 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka majeranku 3 łyżki musztardy miodowej 5 ziemniaków 2 marchewki 2 cebule 1 czerwona papryka 1/2 zielonej papryki 200g boczku wędzonego 1 szklanka bulionu olej do smażenia mąka do obtoczenia sól (adsbygoogle = window.adsbygoogle || [])... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Danka pichci

Dodaj komentarz

Magda, 11 lutego 2017 16:19:55

Jakiego bulionu Pani dodala?