Przepis pochodzi z IG @fit przepisy od baletnicy 🙂
Składniki:
70 g sera halloumi
50 g kaszy bulgur
200 g warzyw na patelnię
100 g cukinii
1/2 marchewki
sól, pieprz
sos chili
sos sojowy
Przygotowanie:
Kaszę bulgur ugotować na sypko. Obraną marchewkę zetrzeć na grubym oczku, cukinię pokroić w kostkę i razem z mrożonymi warzywami wrzucić na patelnię i podsmażyć całość 10 minut. Dodać kaszę, doprawić i przełożyć na talerz. Ser pokroić w plastry i podsmażyć na patelni grillowej, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na kaszy z warzywami. Smacznego 🙂
ojeny! jak to pysznie wygląda! i chyba nawet mogłabym to zjeść!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Uwielbiam bulgur, a jeszcze z tymi dodatkami…..
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Ja się bardzo cieszę, że odkryłam bulgur, jest pyszny 🙂
PolubieniePolubienie
pyszne dodatki:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
🙂
PolubieniePolubienie