Przepis pochodzi z bloga Izabela w kuchni 🙂
Składniki:
3 jajka
1 kubeczek serka wiejskiego
1/3 szklanki słodzidła
1 cukier waniliowy
100 g mąki tortowej
17 g ciemnego kakao
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Przygotowanie:
Wszystkie składniki zmiksować za pomocą blendera. Ciasto przelać do keksówki i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 35 minut. Upieczone świetnie smakuje z masłem orzechowym 🙂
fajny przepis!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Pysznie się zapowiada. Podoba mi sie połączenie z serkiem wiejskim. jestem ciekawa smaku.
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Świetny pomysł, musi być pyszne.
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie
ależ pysznie wygląda to ciasto
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
PolubieniePolubienie
Kilka chwil pracy i można cieszyć się super ciastem:) i to jakim pysznym!
PolubieniePolubienie
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Dziękuję za przetestowanie mojego przepisu 🙂 Mam nadzieję, że smakowało 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Pyszne i szybkie, super pomysł 😊
PolubieniePolubienie