Składniki
4 jajka
50 g łososia wędzonego
kawałek czerwonej papryki
1-2 łyżki posiekanego szczypiorku
sól, pieprz
Sposób przygotowania przepisu:
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pół. Żółtka wrzucić do miseczki i rozgnieść widelcem. Do żółtek dodać posiekanego łososia, szczypiorek i pokrojoną w kostkę paprykę. Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem i nałożyć do połówek jajek. Przed podaniem schłodzić. Smacznego 🙂
Kasiu
Już capnęłam jedno jajo, tak mi ślinka cieknie:)
Idealny, smaczny farsz:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Smacznego 🙂
PolubieniePolubienie
Jedliśmy na święta, bomba 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
🙂
PolubieniePolubienie