DZIEŃ 3 - ZIELONY KOKTAJL Z GRUSZKĄ I SELEREM
SKŁADNIKI:
- 2 garście szpinaku
- 1 gruszka
- 1 łodyga selera
- 2 plastry imbiru
- 1 /2 Soku z cytryny
- 50 ml wody (opcjonalnie)
Umyty, świeży szpinak wkładam do blendera.
Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera.
Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera.
Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników.
Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na koktajl bez gtudek.
Piję od razu.
Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera.
Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera.
Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników.
Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na koktajl bez gtudek.
Piję od razu.
2 komentarze:
dość ciekawe połączenie, na które sama bym nie wpadła, koniecznie spróbuję.
Pysznie! uwielbiam koktajle a to połączenie smaków jest mi znane mniam :)
Prześlij komentarz