Biodrówka duszona w cebuli

Składniki:

ok 70 dkg biodrówki

2 średnie cebule

1 garść suszonych grzybów

sól, pieprz

słodka papryka

przyprawa małgośka

jałowiec mielony

1/2 łyżki mąki ziemniaczanej

Przygotowanie:

Cebulę zeszklić, dodać pokrojone w kostkę mięso, obsmażyć i obsypać przyprawami. Zalać wrzątkiem, dodać suszone grzyby i dusić pod przykryciem do miękkości mięsa. Doprawić do smaku. Mąkę ziemniaczaną rozmieszać w 1/2 szklanki wody i wlać do mięsa. Zagotować. Podawać z ryżem lub kaszą. Smacznego 🙂

2 uwagi do wpisu “Biodrówka duszona w cebuli

  1. Stoczni w której jest Twój blog bardzo dobrze znane, wygląd bardzo zdrowe, obrazów i ich zatrzymywania i staram to że bardzo wiele blogów odczytu to wiedzieć, kim chcą, porady z mnie, jeśli bardzo wiele Bloger swojego rodzaju winorośli wizyty kan logen Pozdrawiam podnieść!

    Polubione przez 2 ludzi

Dodaj komentarz