Składniki:
ok 70 dkg biodrówki
2 średnie cebule
1 garść suszonych grzybów
sól, pieprz
słodka papryka
przyprawa małgośka
jałowiec mielony
1/2 łyżki mąki ziemniaczanej
Przygotowanie:
Cebulę zeszklić, dodać pokrojone w kostkę mięso, obsmażyć i obsypać przyprawami. Zalać wrzątkiem, dodać suszone grzyby i dusić pod przykryciem do miękkości mięsa. Doprawić do smaku. Mąkę ziemniaczaną rozmieszać w 1/2 szklanki wody i wlać do mięsa. Zagotować. Podawać z ryżem lub kaszą. Smacznego 🙂
Stoczni w której jest Twój blog bardzo dobrze znane, wygląd bardzo zdrowe, obrazów i ich zatrzymywania i staram to że bardzo wiele blogów odczytu to wiedzieć, kim chcą, porady z mnie, jeśli bardzo wiele Bloger swojego rodzaju winorośli wizyty kan logen Pozdrawiam podnieść!
PolubieniePolubione przez 2 ludzi