Kiełbaski + ciasto francuskie, czyli szybki sposób na całkiem eleganckie danie

Kiełbaski + ciasto francuskie, czyli szybki sposób na całkiem eleganckie danie

Kiełbaski + ciasto francuskie, czyli szybki sposób na całkiem eleganckie danie

SKŁADNIKI 6 kiełbasek np. frankfurterki, parówki 1 opakowanie ciasta francuskiego 6 plasterków sera żółtego papryka marynowana około 250g pieczarek WYKONANIE Na oleju podsmażamy pokrojone pieczarki. Kroimy ciasto francuskie na 6 kwadratów. Na każdym kawałku ciasta układamy pokrojoną w paski paprykę, pieczarki oraz plasterek sera żółtego. Na to kładziemy kiełbaskę i zawijamy tak, jak rogaliki. Zapiekamy w piekarniku na około 200 stopni do momentu zarumienienia ciasta. Eet smakelijk! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zofiana

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.