bagietki z kaparowo - czosnkową pastą

bagietki z kaparowo - czosnkową pastą

bagietki z kaparowo - czosnkową pastą

Poszukujecie ciekawego startera na wieczorną domóweczkę? Pastę możecie przygotować wcześniej i tylko podgrzać jak przyjdą goście - moment zastanowienia na ich twarzach przy pierwszym kęsie jest bezcenny, ale po chwili będą przytakiwać takiemu smakowi i z pełnego półmiska pozostaną tylko okruszki. Składniki : 100-150g chudego boczku 1 średnia cebula - czosnkowa lub czerwona 6 ząbków czosnku 6 czarnych oliwek z zalewy 10 zielonych oliwek z zalewy 8 kaparów z zalewy 2 łyżki zalewy z kaparów puszka krojonych pomidoró... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zobacz ich smak

Warto przeczytać

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.