Wytrawne muffiny z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami

Wytrawne muffiny z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami

Wytrawne muffiny z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami

Najbardziej w muffinach lubię to, że są uniwersalne. Można z nich zrobić zarówno słodkie babeczki, jak i wytrawną przekąskę. Takie muffiny idealnie nadają się jako drugie śniadanie do pracy/szkoły. A ich przygotowanie zajmuje zaledwie parę minut.  WYTRAWNE MUFFINY Z FETĄ, OLIWKAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI (składniki na 12 babeczek) Składniki suche: - 2 szklanki mąki - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - łyżeczka soli Składniki mokre: - 2 jajka - szklanka mleka - 50 ml oleju Dodatki:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zgrabne Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
svarowska AK, 16 kwietnia 2014 18:55:48

kradnę przepis ;*

Yerbuś, 17 kwietnia 2014 13:48:14

Smakowity artykuł :) Polecamy do tej zdrowej żywności równie zdrową yerba mate green. Zapraszamy na blogi http://www.yerbastory.pl, http://www.mategreen.pl