Jaja faszerowane

12
  • Jaja faszerowane
  • Jaja faszerowane

    Przepis na : śniadanie

    Składniki (na 2 porcje) - 4 jajka (ok. 200 g), - pół awokado (ok. 70 g), - 2 łyżeczki soku z cytryny (ok. 10 ml), - 1 mały pomidor (ok. 100 g), - 2 łyżki szczypiorku (ok. 16 g), - przyprawy: sól i pieprz. Sposób przygotowania 1. Jaja gotujemy na twardo. 2. Jaja studzimy i obieramy ze skorupki. 3. Jaja przekrawamy wzdłuż na pół i wyjmujemy żółtka. 4. Rozgniatamy żółtka. 5. Awokado obieramy ze skórki, skrapiamy sokiem z cytryny i kroimy w drobną kosteczkę. 6. Pomidora obieramy ze skórki i również kroimy w kost... Czytaj dalej na blogu Zdrowe odżywianie w pięciu smakach


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Zdrowe odżywianie w pięciu smakach

    Dodaj komentarz