Jaja faszerowane

Jaja faszerowane

Jaja faszerowane

Przepis na : śniadanie

Składniki (na 2 porcje) - 4 jajka (ok. 200 g), - pół awokado (ok. 70 g), - 2 łyżeczki soku z cytryny (ok. 10 ml), - 1 mały pomidor (ok. 100 g), - 2 łyżki szczypiorku (ok. 16 g), - przyprawy: sól i pieprz. Sposób przygotowania 1. Jaja gotujemy na twardo. 2. Jaja studzimy i obieramy ze skorupki. 3. Jaja przekrawamy wzdłuż na pół i wyjmujemy żółtka. 4. Rozgniatamy żółtka. 5. Awokado obieramy ze skórki, skrapiamy sokiem z cytryny i kroimy w drobną kosteczkę. 6. Pomidora obieramy ze skórki i również kroimy w kost... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowe odżywianie w pięciu smakach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.