Śledzie w sosie śmietanowo-musztardowym z koperkiem

Śledzie w sosie śmietanowo-musztardowym z koperkiem

Śledzie w sosie śmietanowo-musztardowym z koperkiem

Lubię eksperymentować z różnymi produktami, łączyć smaki, próbować. Dziś padło na kolejną odsłonę śledzia (nie na raz:) zapas to podstawa. Szczególnie, że na drugi dzień smakuje jeszcze lepiej, i następnego dnia... Niby taki oczywisty śledź - śmietana, koper, ALE jest tu też inne ciekawe połączenie, musztarda dijon, pieprz cytrynowy, koper suszony, ziele mielone. Zawsze to nieco inny smak, proporcje, przyprawy, itp. Zajadamy go do świeżej kromki buły z masełkiem. Śniadanie i kolacja z głowy:) A jakie dobre! Życz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

21 najlepszych przepisów na śledzie na Święta, Sylwestra i Karnawał

Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.