Domowy pasztet do smarowania

Domowy pasztet do smarowania

Domowy pasztet do smarowania

Delikatny, aromatyczny, mięsny. Do smarowania na kanapki. Idealne śniadanie czy kolacja z dodatkiem ogórka czy pomidora. Można podać go na Wielkanoc. Składniki: 1 kg zmielonej łopatki lub karkówki 300 g wątróbki indyczej główka czosnku 2 ziela angielskie i 2 liście laurowe 2 średnie cebule przyprawy do smaku: sól, pieprz, majeranek, cząber, papryka słodka i ostra łyżka vegety natur 3 łyżki masła stopionego i lekko ostudzonego 2 ząbki czosnku 1-1,5 szklanki rosołu z gotowania mięsa (wedle potrzeby) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Ania K.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, mięso, karkówka, tarta, rosół, kanapka, kanapki, śniadania, śniadanie, wielkanoc, karkówka w cebuli, papryka, bułki, ogórki, kolacja, bez pieczenia, pieczona karkówka, karkówka pieczona, mięsa pieczone, tarta na słodko

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.