Stir-fry z makaronem z brązowego ryżu

Stir-fry z makaronem z brązowego ryżu

Stir-fry z makaronem z brązowego ryżu

Przepis na : obiad

Stir-fry to charakterystyczny dla kuchni Dalekiego Wschodu sposób przygotowywania smażonych potraw. Jej istotą jest krótkie podgrzewanie składników na silnym ogniu połączone z intensywnym mieszaniem.  Warzywa przygotowane w ten sposób zachowają chrupkość, a z dodatkiem mięsa i makaronu stworzą pyszne szybkie danie pełne różnych smaków, tekstur i kolorów. Stir-fry z makaronem z brązowego ryżu - przepis na 4 porcje Do przygotowania stir-fry będą Ci potrzebne: 2 filety z piersi kurczaka, 2 łyżki sosu sojowego,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.