Tarta z papryką igołomską, szynką i szpinakiem

Tarta z papryką igołomską, szynką i szpinakiem

Tarta z papryką igołomską, szynką i szpinakiem

Przepis na : obiad

Brak pomysłu na przekąskę? Tarta jest idealną propozycją. Na ciepło. I na zimno. Zawsze się sprawdzi. Można ją nadziać chyba wszystkim! I zabrać  ze sobą niemal wszędzie. Dziś u mnie tarta na gotowym cieście , ale przyznam się szczerze, lepiej jest zrobić ciasto samemu.Składniki-nie podaję ilości , bo wszystko jest robione na oko.Tu nie trzeba ,ani miar, ani wag! Składniki gotowe ciasto na tartę spora dawka szpinaku olej kokosowy extra virgin  do smażenia papryki igołomskie. Nie macie? Mogą być każ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.