Papryka nadziewana kaszą gryczaną,oscypkiem, mięsem i cukinią

Papryka nadziewana kaszą gryczaną,oscypkiem, mięsem i cukinią

Papryka nadziewana kaszą gryczaną,oscypkiem, mięsem i cukinią

Na obiad polecam paprykę, którą śmiało możecie zabrać ze sobą dokąd chcecie, można ją przechowywać w lodówce do kilku dni. Smakuje na ciepło i na zimno.Dla tych, którzy nie lubią kaszy gryczanej – idealna! Nie poczują! Składniki na oko! Składniki utarta na dużych oczkach cukinia woreczek lub dwa kaszy gryczanej ugotowanej na sypko 500 g mięsa mielonego oscypki – wędzone i naturalne oliwa z oliwek papryka igołomska, ile chcecie. Może to być również inna papryka sól i pieprz do smaku passata di pomodoro rusti... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.