Jaja faszerowane fasolą mung,batatem i tuńczykiem

Jaja faszerowane fasolą mung,batatem i tuńczykiem

Jaja faszerowane fasolą mung,batatem i tuńczykiem

Przepis na : śniadanie

Przedstawiam Wam bardzo szybką i smaczną przekąskę- jajka faszerowane. Faszerowane nie byle jak, bo gotowaną na parze fasolą mung i dobrej jakości tuńczykiem. To doskonała propozycja na Święta , i nie tylko! Składniki gotowane na twardo jaja, ilość zależy od Was gotowana na parze  fasola mung gotowany na parze kawałek batata, słodkiego ziemniaka tuńczyk z puszki w kawałkach łyżka lub więcej  Majonezu Kieleckiego sól i pieprz do smaku bazylia świeża do dekoracji Fasolę oraz batata ugotuj na parze do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

primavera77primavera77

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tuńczyk, fasola, przepisy na święta, majonez, przekąska, fasolka, jajka faszerowane , śniadania, ziemniaki, ryby, przekąski, sałatki, ryba, szybkie przekąski, szybkie sałatki, szybkie śniadanie, jajka na święta, ryby na święta

Inne przepisy z Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.