Dyniowo-pomidorowy krem ze szczypiorkiem i groszkiem ptysiowym

Dyniowo-pomidorowy krem ze szczypiorkiem i groszkiem ptysiowym

Dyniowo-pomidorowy krem ze szczypiorkiem i groszkiem ptysiowym

Przepis na : obiad

Wiosna, wiosna...a pomimo to, ciągle leje! Zupa jak najbardziej wskazana. Idealna dla dzieci. Można ją przechowywać dość długo w lodówce. Jeśli nie macie szczypiorku, bazylia będzie jak znalazł.  Moje dzieci kochają groszek ptysiowy  Brześć Jedzą go do zup , jak również na sucho jako przekąskę. Groszek jest pyszny, mały i wspaniale smakuje.Przyznam się ,że czasem i ja wyjadam go bezpośrednio z torebki. Czas na pyszną zupę! Składniki 2 puszki pomidorów krojonych czerwona cebula pokrojona w piórka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.