Deser buber (przepis Dominika Moskalenko, szefa kuchni Sokołów)

Deser buber (przepis Dominika Moskalenko, szefa kuchni Sokołów)

Deser buber (przepis Dominika Moskalenko, szefa kuchni Sokołów)

Przepis na : deser

Przedstawiam deser, który bardzo, ale to bardzo przypadnie Wam do gustu. Wasze dzieci będą prosiły o dokładkę na 100%! U mnie tak było! Deser robiłyśmy z moją grupą na warsztatach kulinarnych Sokołów. Składniki 500 g kaszy manny 1 litr mleka migdałowego 100 g cukru 2 szt.pomarańczy owoce w zalewie u mnie wiśnie w syropie mięta do dekoracji Mleko wlać do garnka, dodać cukier, otartą skórkę ze sparzonych pomarańczy.Podgrzewać mieszając. Dodać kaszę mannę, pamiętając o tym, by podczas gotowania kaszy z mlekiem cały... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.