Awokado zapiekane z jajkiem i serem – niskowęglowodanowy posiłek

Awokado zapiekane z jajkiem i serem – niskowęglowodanowy posiłek

Awokado zapiekane z jajkiem i serem – niskowęglowodanowy posiłek

Przepis na : kolacja

Zapiekane awokado to dobry pomysł na lunch lub kolację. Niskokaloryczne, niskowęglowodanowe oraz zdrowe danie. Dodatkowo awokado, działa bardzo korzystnie na ściany naczyń, obniża poziom cholesterolu oraz rozszerza naczynia krwionośne. Jest również bogatym źródłem glutationu, silnego przeciwutleniacza, który wykazuje hamujące działanie rakotwórcze. Składniki: duże awokado 2 jajka łyżeczka musztardy dijon 20g sera żółtego rzeżucha Sposób przygotowania: Awokado przekrój na pół. Wyciągnij pestkę i posmaruj połówki awo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wysmienity

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.