Pstrąg w boczku nadziewany ryżem

Pstrąg w boczku nadziewany ryżem

Pstrąg w boczku nadziewany ryżem

Ryż trzy kolory, do tego zdrowa rybka, aromatyczny boczek i wyszło pyszne połączenie. Takie obiady moja rodzina uwielbia. Pachnący i chrupiący boczek stanowi przysłowiowa kropkę nad i. Jeżeli macie wątpliwości czy ryba i boczek pasują do siebie, zapewniam że tak. 2 pstrągi sól, pieprz cytrynowy przyprawa do ryb 10 plastrów boczku wędzonego 1 kawałek sera pleśniowego 1 cytryna farsz: 1 woreczek  ryżu basmati z dzikim ryżem 1 papryka czerwona 7 pomidorów suszonych oregano, estragon, szałwia, mięta świeża... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.