Podpłomyki z łososiem i malinami

Podpłomyki z łososiem  i malinami

Podpłomyki z łososiem i malinami

Podpłomyki kojarzą mi się z dzieciństwem i babcią która je robiła na piecu angielce. Teraz ciężko taki piec spotkać ale można zrobić je na patelni. Bardzo prosto i szybko się je robi. Z kolorowym, zdrowym farszem letnim i margaryną Optima Omega 3 będą idealną przekąską na pikniku.  ciasto: 200 g mąki pszennej 1/2 szklanki wody 1/3 łyżeczki soli 1 łyżka margaryny optima omega3 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich nadzienie: 100 g sera feta 1 garść malin 10 pomidorków koktajlowych 6 pomidorów suszonych 1 łyżka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

wesoła kuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, ser feta, ciasto, suszone pomidory, awokado, maliny, łosoś, łosoś wędzony, przekąska, ryby, przekąski, owoce morza, ryba, ciasto z malinami, szybkie przekąski, szybkie ciasto, ryba w ciescie

Inne przepisy z wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.