Bucatini z mięsem mielonym, pieczarkami i parmezanem

Bucatini z mięsem mielonym, pieczarkami  i parmezanem

Bucatini z mięsem mielonym, pieczarkami i parmezanem

Przepis na : obiad

 Dania makaronowe cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem, są szybkie do przygotowania, sycące i świetnie się sprawdzą gdy trzeba nakarmić głodnych domowników albo zrobić coś naprędce dla niespodziewanych gości.  O tej porze roku nie może tej potrawy zabraknąć a na dodatek jest mega szybka do przygotowania. Polecam. Składniki na 5/6 porcji: 500 g makaronu bucatini 500 g mięsa mielonego z szynki 400 g pieczarek 2 cebule perłowe 4 ząbki czosnku 100 ml białego wytrawnego wina 150 ml słodkiej śmietan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.