KARKÓWKA Z GRZYBAMI I CEBULKĄ

KARKÓWKA Z GRZYBAMI I CEBULKĄ

KARKÓWKA Z GRZYBAMI I CEBULKĄ

Karkówka to taki wdzięczny produkt do obróbki :)  Można ją smażyć w całości, robić w plastrach  panierowaną jak kotlet, zapiekać, smażyć, dusić na wiele sposobów.  Robię ją dość często bo moja gorsza połowa za nią przepada :)  Tym razem wybór padł na karkówkę z grzybami i cebulą, bo takiej nie zamieszczałam jeszcze na blogu:) Składniki: 1 kg karkówki 250g pieczarek 3 cebule sól pieprz majeranek cząber 1 ząbek czosnku olej musztarda francuska 1 łyżka mąki bulion Wykonanie: ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.