DIABELSKA KARKÓWECZKA (Z GRILLA LUB Z PATELNI)

DIABELSKA KARKÓWECZKA (Z GRILLA LUB Z PATELNI)

DIABELSKA KARKÓWECZKA (Z GRILLA LUB Z PATELNI)

Jeśli lubicie pikantnie doprawione mięso, ta wersja karkówki zadowoli Wasze podniebienia 😉  Ostra, aromatyczna, kruchutka, dzięki godzinom, które przeleżała w marynacie. Wyjęte z niej mięso możemy grillować, albo podsmażyć, dusić do miękkości, dorobić sosik i cieszyć się pysznym , obiadowym kawałkiem mięcha. U mnie podanym z kopytkami, i piklami z ogórków.  Pychotka! 😊 Składniki na marynatę: Oczywiście ilość przypraw uzależniona jest od naszych upodobań smakowych. 1 łyżeczka słodkiej papryki 1/2 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.