Ziemniaczana sałatka czosnkowo koperkowa.

Ziemniaczana sałatka czosnkowo koperkowa.

Ziemniaczana sałatka czosnkowo koperkowa.

Składniki: 5 średnich ziemniaków: pokrojonych w grubą kostkę, ugotowanych w osolonej wodzie, odcedzonych i ostudzonych, 156g pieczarek marynowanych: każda pieczarka pokrojona na cztery części, puszka groszku konserwowego ( 280g po odsączeniu): odsączonego, puszka kukurydzy ( 285g po odsączeniu): odsączonej, 5-6 ogórków kiszonych: pokrojone w średnią kostkę, 1/2 cebuli: pokrojona w kostkę, 1-2 garście świeżego koperku: drobno posiekać, 2-3 ząbki czosnku: wyciśnięte przez praskę, sól, pieprz, majonez. Przygotow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.