Rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem

Rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem

Rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem

                      Składniki: 1/2 cebuli, łyżka masła, 4 średniej wielkości ogórki kiszone, 2-4 garście posiekanej natki pietruszki ( świeża lub mrożona ), 500g mięsa mielonego wieprzowego, 1 jajko, 2 łyżeczki ostrej musztardy, sól, pieprz, majeranek, 2 łyżki bułki tartej, ok. 100ml mleka, 155g papryki konserwowej ( 4 kawałki ), 300g boczku wędzonego w plastrach. Przygotowanie: Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na łyżce masła do zarumienienia. Odstawić ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.