Czosnkowa bagietka z krewetkami

Czosnkowa bagietka z krewetkami

Czosnkowa bagietka z krewetkami

Składniki: 325g krewetek koktajlowych ( ja użyłam mrożonych ), 1 duża bagietka, 1/2 świeżej czerwonej papryki, 1/2 świeżej żółtej papryki, 1-2 garście natki pietruszki, 1 łyżka masła, 4 ząbki czosnku, 1/2 cytryny, pieprz, sól, ser grana padano - tyle by oprószyć pokrojoną bagietkę masło czosnkowo-bazyliowe: 125g miękkiego masła ( ja użyłam niesolonego ), kilka listków bazylii, 3 ząbki czosnku ( można zrobić z połowy porcji, ponieważ mi trochę masła zostało ). Przygotowanie: Smacznego!!! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.