Bułeczki z budyniem i brzoskwinią.

Bułeczki z budyniem i brzoskwinią.

Bułeczki z budyniem i brzoskwinią.

Przepis na : deser

Składniki: 1 budyń o smaku waniliowym, 500ml mleka, 2 opakowania ciasta francuskiego, 8 połówek brzoskwiń ( jeżeli są malutkie, to 16 połówek) z soku lub syropu, 1 jajko,  cukier puder. Przygotowanie: Ugotować budyń zgodnie z opisem jaki jest na opakowaniu. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Ciasto francuskie pokroić na dość duże prostokąty lub kwadraty. Położyć po łyżce budyniu i po brzoskwini ( ja miałam małej wielkości brzoskwinie dlatego kładłam po połówce - jeżeli są duże brzoskwinie, należy je ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.