Mule na maśle czosnkowym z nutką białego musującego wina

Mule na maśle czosnkowym z nutką białego musującego wina

Mule na maśle czosnkowym z nutką białego musującego wina

ViolaPassion W tym wydaniu muszle jako wspaniały apetizer pobudzający nas do jedzenia. Tak przyrządziłam poraz pierwszy . Składniki : na 3 osoby 12 muszel po 4 na osobę  Masło czosnkowe 5 łyżek ( preferuje własnej  roboty, bardzo łatwy do zrobienia) sól i kolorowy pieprz  2 łyżki oliwy z oliwek 90 ml wina musujacego Sposób: Mule zalewamy zimną  woda i płuczemy trzy razy  za każdym razem w nowej wodzie  Usuwamy wąsy i pąkle. Otwarte  wrzucamy!!!  Mule wrzucamy do osolone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.