Czekoladowo-migdałowa panna cotta z konfiturą śliwkową.

Czekoladowo-migdałowa panna cotta z konfiturą śliwkową.

Czekoladowo-migdałowa panna cotta z konfiturą śliwkową.

Kolejna odsłona popularnej Panna cotty, która już dwukrotnie była prezentowana na moim blogu. Dziś przyszedł czas by zaprezentować wam czekoladową wersję tego deseru. Czekolada koniecznie ciemna w połączeniu z śmietanką i ekstraktem migdałowym...a na dodatek dla kontrastu i podbicia smaku domowa konfitura z śliwek węgierek. Co prawda sezon śliwkowy dopiero się rozpoczyna, ale z pewnością warto wykorzystać te owoce do domowych przetworów. Przyznam szczerze, że konfitura czy też powidła śliwkowe doskonale nadaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu vaniliowoczekoladowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.