Przekąska na ciepło – faszerowane mini papryczki

Przekąska na ciepło – faszerowane mini papryczki

Przekąska na ciepło – faszerowane mini papryczki

  Witam serdecznie i zapraszam na przepyszne faszerowane papryczki, które możemy podać jako ciepłą przekąskę. Do przygotowania papryczek będziemy potrzebowali: około 14 słodkich mini papryczek 400 g mięsa mielonego z indyka lub takie jakie lubimy 150 g serka kremowego naturalnego (śmietanowego) około 80 g sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach duży ząbek czosnku mały pęczek szczypiorku do smaku: bazylia, oregano, sól, pieprz, papryka ostra olej do smażenia Link do filmiku z przepisem na: Papry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.