Jajka faszerowane pieczarkami I

Jajka faszerowane pieczarkami I

Jajka faszerowane pieczarkami I

Dzisiaj przepis na jajka faszerowane z pieczarkami, bardzo smaczne. Jajka faszerowane, które dość często przygotowujemy na Wielkanoc świetnie sprawdzą się na imprezie. Jeśli zmielimy również białka, pasta idealnie nadaje się na kanapki. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane pieczarkami I Składniki 4 jajka 10 średnich pieczarek 1 średnia cebula łyżeczka musztardy łyżka posiekanego kopru sól Instrukcje jajka gotujemy na twardo, oddzielamy żółtka cebulę kroimy w drobną kostkę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.