Jagodzianki

Jagodzianki

Jagodzianki

Przepis na delikatne, puszyste jagodzianki. Słodkie bułeczki wypełnione jagodami i oblane pysznym cytrynowym lukrem. :) moje ulubione. Zapewniam Was, że na jednej się nie skończy. Chyba większość z nas lubi jagodzianki, a te zrobione samodzielnie smakują najbardziej. Spróbujcie koniecznie, u mnie to już kolejna partia w tym roku. Zimą możecie zrobić je z mrożonych jagód. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jagodzianki Czas przygotowania 1 godz Czas gotowania 17 min Porcje 18 Składniki Skł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.