Canelloni z ricottą i szpinakiem

Canelloni z ricottą i szpinakiem

Canelloni z ricottą i szpinakiem

Makaronoholicy w moim domu byli zachwyceni tym daniem. Delikatny serek z dodatkiem szpinaku uwięziony został w makaronowych rurkach, zalany śmietanką i zapieczony z żółtym serem. Pycha! Składniki: ? 14 sztuk gotowych rurek canelloni ? 500 ml śmietanki 30% ? 100 g sera żółtego Farsz ? 1/2 opakowania szpinaku mrożonego ? 200 g sera Ricotta ? 8 sztuk suszonych pomidorów ? 2 szalotki ? 2 ząbki czosnku ? 2 łyżki masła ? sól, biały pieprz Wykonanie: ? Rurki wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować 3-4 minuty.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.