Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Ostry, kremowy smak sera na bagietce polanej miodem i zapieczonej. Słodka gruszka i konkretny smak rukoli dopełnia całości. Ta francuska przekąska powstała na konkurs Blogerszefa jako danie Kuchni Zachodniej. Składniki na 4 porcje: ? ser Gorgonzola Cremoso 200 g ? 4 kromki bagietki korzennej przekrojonej wzdłuż ? 4 łyżeczki płynnego miodu ? 4 łyżeczki sosu balsamicznego ? 4 łyżeczko oliwy ? 2 gruszki ? rukola ? pieprz grubo mielony Wykonanie: ? Bagietkę posmarować gorgonzolą i polać miodem robiąc kratkę. ? Gr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.