Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Bagietka z gorgonzolą, miodem i gruszką

Ostry, kremowy smak sera na bagietce polanej miodem i zapieczonej. Słodka gruszka i konkretny smak rukoli dopełnia całości. Ta francuska przekąska powstała na konkurs Blogerszefa jako danie Kuchni Zachodniej. Składniki na 4 porcje: • ser Gorgonzola Cremoso 200 g • 4 kromki bagietki korzennej przekrojonej wzdłuż • 4 łyżeczki płynnego miodu • 4 łyżeczki sosu balsamicznego • 4 łyżeczko oliwy • 2 gruszki • rukola • pieprz grubo mielony Wykonanie: • Bagietkę posmarować gorgonzolą i polać... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.