Sajgonki z paluszkami krabowymi/ Spring rolls with crab sticks

Sajgonki z paluszkami krabowymi/ Spring rolls with crab sticks

Sajgonki z paluszkami krabowymi/ Spring rolls with crab sticks

Składniki (7-8 sajgonek): 7-8 listków kwadratowego papieru ryżowego 19cm  (przygotowanego zgodnie z instrukcją na opakowaniu) 5 paluszków krabowych 1 duża dymka garść listków świeżej kolendry 1 łyżka musztardy francuskiej 1 łyżka majonezu sól, pieprz odrobina soku z limonki 10g (dosłownie odrobina) makaronu sojowego  (przygotowanego zgodnie z instrukcją na opakowaniu) 1 białko jajka, do smarowania mała butelka oleju 1. Paluszki, dymkę, liście kolendry drobno siekamy (można użyć b... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajskie smaki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.